Malá zoologická X

Vzteklá křečica

Tak dlouho píšu o malé zoologické, že jsme malá zoologická sami. Jak jinak si vysvětlit, že jsme sa s Orlem chlámaly celú jednu hodinu jedné křečici. Jednu hodinu v kuse!  Napářil jí brácha a měli jsme ji tu aj se čtyřma prťatama. Vzteklá byla jen co je pravda. Shodou okolností je to ta překřížená od tej paní Petrželkové.

Zákazníci moc nechodili a tak, abychom měli tak nějak splněno, začaly jsme sa věnovat zvířatům. Zrovna jsem česala králíky furminátorem (výborná to věcička, ale chce to mít patentovaný origoš), Orel stříhala drápky a tak všelijak jsme je čančaly. Když v tom nás napadlo, že bychom sa mohly jít podívat na tu křečicu s mladýma. Dřív už jsem je měla v ruce, byli dobře živení a křečice ač vzteklá mrcha se o ně vzorně starala. Načanané ušáky jsme uložily a křečice už výhrůžně přešlapovala v terárku před dvířkami.

Liebster Blog Award

Jak já ty řetězáky nesnáším.... Cirrat vymyslela dobré otázky, ale od pradávna jsem slepá ulička, takže Cirrat (možná i jiným) udělám radost a aspoň v tej slepé uličce zaparkuju (rozumějte, nepřepošlu dál, víceméně nemám komu). I když... Já to prdnu do Facebooku!!!!

LBA v mojí slepé uličce se skládá z pěti kroků:
  1. Napsat 10 věcí o sobě 
  2. Odpovědět na 10 otázek, které vymyslel ten, co vás k řetězáku přizval 
  3. Vymyslet 10 otázek pro pokračovatele 

bod 4 a 5 se ztratí hned za výfukem, pokud nenajdu aspoň někoho, kdo by pokračoval na Gsichtčuču.
4. Vymyslet 5 lidí, které člověk do tohodle zatáhne
5. Dát jim o tom vědět.

Dala jsem si dokonce záležet a našla něco o tym na Googlu. Zřejmě skončím hned uprostřed. A to už vlastně přecházím do úrovně "napsat 10 věcí o sobě".