Druhý sraz Vlkodavů (Nové Město nad Metují)

Letos jsme změnili místo srazu a udělali jsme rozhodně dobře. Také se nás sešlo víc a dokonce přišel nečekaný, leč vítaný host.
Letos jsem sa opět svezla s Martym. Marty pro nás měl přijet s.autem. A tak jsme ho s Vonou vyhlížely.


Nakonec přece jen dorazil.

 Nenápadně jsme jakože přejeli, abychom zmátli hostitele, přece jen jsme sa pak ohlásili telefonem. No a započal sraz. Vše bylo v přípravách. Všude jídla a pití tolik, že jsme pak další týden nemuseli být z ničeho živi.



V pátek si původní jádro z loňska dalo na uvítanou asi dva litry slivovice a pár litrů vína a myslím aj nějaké pivo tam padlo. Právě včas přijela posila v sestavě Merovejec, Ája (už jsme měli strach, že to maso fakt nedožerem, bylo ho totiž asi šest kilo). V bazénu jsme strávili několik hodin, abychom alespoň trochu uvolnili pozřené kalorie. Já osobně si z toho nic moc nepamatuji, neboť jsem si předtím sundala čočky, aby mne neštípaly oči, a ono bez nich a bez plavek všichni vypadali stejně. Člověk pak nerozezná ani svoji vlastní mámu :-D
No a do poloslepého člověka se dobře trefuje balonem, takže to že mě ráno bolela hlava, to určitě nebylo z žádného pití.

Přivítání to bylo věru řádné, neboť v sobotu ve čtyři ráno většina totálně historicky znemožněných Vlkodavů šla na boje s Manicema a protože jsme byli velmi dobře posilněni, sebrali jsme jim asi 5 sektorů. Co by to byl FoE sraz bez FoE, že? Střízlivé nás nedostanú! A taky že ne. Z toho plyne poučení:

Nestačíš-li na Manice, málo máš slivovice.

Tady je jedna ze zápalu boje:

Ten bojový výraz, rrrrr :-D

Na sobotu Mangoraj naplánoval tradiční výlet "po vrstevnici". Letos sa šlo do Pekla podél Metuje a z Pekla přes Sendražskou rozhlednu zpět. Musím říct, že to byla stejná zabijárna jako loni. Tradice sa ale musí dodržovat, aby neupadly v zapomnění.






A stále do kopce... Cesta do Pekla je lehká, ale cesta z Pekla... A před výstupem je radno sa zase řádně posilnit.


Jaká úleva přišla, když už jsme byli na hoře. Cestou jsme potkali pár sebevrahů, co to sjížděli na kole. Jak sa tam proboha dostali?


A spálené kalorie sa musí opět doplnit, nebo riskujeme deficit.



Letošní sestava Vlkodavů:

Mangoraj
Kubi
Martyd
Kittanya
Vona
Dodo99
Otys69
Merovejec
Ája
a jeden mimocechovník Body*

Mango za objektivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat